GeoTrust SSL Sertifikat

Starter fra
549.00 kr.
Årlig
GeoTrust QuickSSL Basic
Et kjapt og rimelig sertifikat fra markedslederen på SSL sertifikater. Utstedes i løpet av 5-10 minutter etter at domene-validering er gjennomført.Tilbyr opp til 256-bit kryptering.
Starter fra
969.00 kr.
Årlig
GeoTrust QuickSSL Premium (inkl. SiteSeal)
Et kjapt og rimelig sertifikat fra markedslederen på SSL sertifikater. Tilbyr opp til 256-bit kryptering. I tillegg får du med et dynamisk SiteSeal til å benytte på din nettside som bekrefter at din side er sikret av GeoTrust SSL.
Starter fra
1069.00 kr.
Årlig
GeoTrust True BusinessID
SSL Sertifikat fra verdens største leverandør av SSL Sertifikater. Gir ditt firma alt du trenger for å få en godkjent SSL løsning opp og gå på dine sider.
Starter fra
1990.00 kr.
Årlig
GeoTrust True BusinessID med EV
Extended Validation (EV) sertifikater leverer tillit på en helt ny måte. Fra og med Internet Explorer 7 vil hjemmesider med GeoTrust True BusinessID EV gjøre hele adresselinjen grønn for å bekrefte ditt nettsteds identitet og at siden er sikret med SSL. En effektiv måte å vise selv den mest uerfarner nettbruker at man kan stole på nettstedet.
Starter fra
3799.00 kr.
Årlig
GeoTrust True BusinessID WildCard
Med BusinessID Wildcard får du et SSL sertifikat som lar deg sikre samtlige domener og underdomener på din server. Sertifikatet gjelder for www.dinside.no og *.dinside.no. Dermed kan du på en enkel måte sikre alle dine tjenester med et enkelt SSL sertifikat.