Hvordan flytter jeg .no-domenet mitt til en annen registrar?

For å flytte domenet ditt til en annen registrar trenger du den såkalte EPP-koden til domenet ditt. Slik går du fram for å få opp denne:

1. Logg deg inn på våre kundesider: https://kunde.solidhost.no
2. I menyen øverst på siden klikker du på "Domener" og deretter "Mine domener". Du vil da få opp en liste med dine domener
3. Trykk på "Administrer domenet"
4. Velg akrfanen "Administrasjonsverktøy" og klikk på "Få EPP-kode"
5. Du vil da få opp koden du trenger for å flytte domenet over til en ny registrar

Dersom du ikke får opp noen kode, finnes det ikke noen kode for ditt domene og domenet kan da flyttes uten kode.