Jeg får ikke kontakt med serveren

Dersom du ikke får kontakt med serveren, kan dette bety 2 ting. Enten at serveren er nede eller at du er stengt ute fra serveren. Det første du bør gjøre, er å sjekke vår side for status på serverene våre: http://kunde.solidhost.no/serverstatus.php. Dersom det er problemer med noen av tjenestene våre, er neste steg å sjekke våre driftsmeldinger, for å se om det evt. ligger en forklaring her. Dersom det ikke gjør det, ber vi deg ta kontakt med vår supportavdeling.

Den andre grunnen til at du ikke får kontakt, kan være at din tilgang til serveren er blitt stengt av våre sikkerhetssystemer. Vi har systemer som skal forhindre såkalte "brute force" forsøk på innlogging. En bruker som logger seg inn med feil brukernavn og/eller passord vil automatisk bli utestengt. Derom du tror dette er tilfelle, ber vi deg ta kontakt med vår supportavdeling, slik at vi kan gi deg tilgang igjen.