Som regel går det 1-2 dager. Dette forutsetter at det ligger inne en gyldig e-postadresse på domenet som vi kan sende en e-post til hvor du bekrefter flyttingen. Dersom det ikke ligger inne en gyldig e-postadresse må flyttingen enten bekreftes pr. telefon (.no-domener) eller ved å sende et FOA skjema (Form Of Authorization) vedlagt gyldig legitimasjon (pass) til oss (.com, .net, etc.)