For å kjøpe et .no domene er det to ting du må være klar over;

1. Du må ha et organisasjonsnummer. Uten et organisasjonsnummer får du ikke opprettet et .no domene. Dette er et absolutt krav fra Norid, organisasjonen som administrerer .no domener.
2. Dersom du har registrert et .no domene, må du sende inne en egenerklæring for domenet. Denne egenerklæringen må inneholde informasjon om domenet du søker på, organisasjonsnavn, organisasjonsnummer og juridisk kontaktperson. Egenerklæringen må signeres med dato og signatur fra juridisk kontaktperson.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder .no domener. Dersom du skal registrere et .com, .net eller andre domener er det ikke slike regler.