1. Logg deg inn på din konto hos Domeneshop.no

2. Klikk på domenet du ønsker å endre navneservere på

3. Klikk på "Endre navnetjenere" i bildet som kommer opp

4. Slett de eksisterende navnetjenerene og fyll inn de du har fått oppgitt av oss

5. Legg inn evt. IP adresser dersom dine navnetjenere ikke er registrert hos Norid.

5. Klikk på "Endre"

Dersom du har en VPS/server MÅ du sørge for at kontoen er satt opp før du endrer navnetjenere. Dersom dette ikke er gjort, vil ikke din servere svare autorativt på domenet du prøver å flytte.

Dersom du har gjort alt rett, vil endringene dine bli sendt inn til Norid og endringene vil være aktive i løpet av 24-48 timer.